Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκάρουν οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο αλλά και στο σημείο που έχασε την ζωή του σε έναν δρόμο καρμανιόλα στον Άγιο Στέφανο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, έκανε ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας Κηφισιάς.

Όπως θα δείτε στο βίντεο στην αρχή του άρθρου, οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του 23χρονου Αλέξανδρου είναι συγκλονιστικές.

Εξαφανίστηκε ο κινητήρας από τη σφοδρή σύγκρουση

Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση με το δένδρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Τραπεζούντος. Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα.

Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου παλικαριού που όπως όλα δείχνουν η τελευταία του σκέψη ήταν να μη χτυπήσει άλλον άνθρωπο.

Η τροχαία Κηφισιάς θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου αυτοκινήτου στην Τραπεζούντος ο οποίος επιχείρησε να στρίψει στην οδό Παύλου Μελά, όταν άκουσε τον τρομακτικό ήχο της πρόσκρουσης στο δένδρο. Ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια.

Η μοιραία διαδρομή για τον 23χρονο Αλέξανδρο

Ο Αλέξανδρος πήγαινε να συναντήσει φίλους του για να λύσει μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί. Δεν έφτασε όμως ποτέ. Είχε την ατυχία να βρεθεί σε έναν δρόμο βαμμένο με αίμα όπου πριν από 5 χρόνια μια μητέρα με τέσσερα 16χρονα παιδιά έχασαν την ζωή τους.

Η τροχαία Αττικής συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο στην αρχή του άρθρου όπως προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του STAR.