Αλεξανδρούπολη: Έκανε επτά διαρρήξεις μέσα σε λίγη ώρα!


Πενιχρή ήταν η λεία ενός 37χρονου που εξαπέλυσε μπαράζ διαρρήξεων σε κτίρια και οχήματα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, «χτυπώντας» συνολικά επτά φορές μέσα σε λίγη ώρα. Σαν να μην έφτανε που δεν βρήκε όσα περίμενε, έπεσε και στα χέρια των αστυνομικών!

Ο δράστης είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν δυσκολεύτηκαν να διαπιστώσουν από τη μέθοδο της δράσης του ότι αυτός κρυβόταν πίσω από τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις.

Ο 37χρονος Έλληνας παραβίασε αρχικά ένα σπίτι και στη συνέχεια ένα κατάστημα και ένα μοτοποδήλατο, αρπάζοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό, ένα ζευγάρι κλειδιά και μία τσάντα που είχε μέσα ένα ρολόι, δυο κινητά και ένα πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Αμέσως μετά, αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλα τρία σπίτια χωρίς να τα καταφέρει, ενώ τρύπωσε και σε μια πολυκατοικία όπου βρήκε και άρπαξε μόνο μία συσκευασία… καπνού! Στην κατοχή του, όταν συνελήφθη, βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ κατασχέθηκαν τρία εργαλεία διάρρηξης, ένα ζευγάρι γάντια και 13 ευρώ! Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.