Ρόδος: ”Πάγωσε” η νύφη όταν έμεινε μόνη με το γαμπρό στην πρώτη νύχτα του γάμου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γαμπρός και νύφη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και κατέληξαν σε νυχτερινό κέντρο για τη γαμήλια δεξίωση - Η νύχτα όμως έκρυβε εκπλήξεις...

Την ημέρα που παντρεύτηκαν βρήκαν την ευκαιρία οι κλέφτες να μπουν στο σπίτι τους και να τους πάρουν αρκετά σημαντικά πράγματα που είτε αγόρασαν οι ίδιοι, είτε τους είχαν πάρει ως δώρα στον γάμο τους. Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, έγινε ένας παραδοσιακός γάμος στα Μαριτσά και αφού ολοκληρώθηκαν όλα εκείνα τα γνωστά τελετουργικά, το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι φίλοι, μαζί με τους προσκεκλημένους τους πήγαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και άρχισαν να διασκεδάζουν. Όμως, την ίδια ώρα, άγνωστοι που φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά τα "κατατόπια", πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, έσπασαν το τζάμι της πίσω πόρτας, μπήκαν μέσα, κι άρχισαν να το «ξαφρίζουν»!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά, ανάμεσα στα άλλα που "βούτηξαν", ήταν μια μεγάλη τηλεόραση, ακριβά κρύσταλλα και φακελάκια με λεφτά που συνηθίζουν να δίνουν στους γάμους. Οι νεόνυμφοι και οι συγγενείς τους, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους τα έχασαν, με τη νύφη φανερά σοκαρισμένη να μην μπορεί να πιστέψει την εικόνα που έβλεπε.

Πάντως, η αστυνομία που πήγε στο σημείο της κλοπής, πήρε όλα εκείνα τα στοιχεία που ήθελε, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Ωστόσο, εκείνο που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι το προχθεσινό περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που σημειώνεται στα Μαριτσά.

Στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν κι άλλες παρόμοιες κλοπές κάτι που έχει αρχίσει να ανησυχεί τους κατοίκους. Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι άρχισαν να λένε πως από δω και πέρα θα αναγκαστούν να προσλαμβάνουν «σεκιουριτάδες» προκειμένου να προστατεύουν τα σπίτια των νεόνυμφων!

Πηγή: rodiaki.gr