Η πιο απίθανη κλοπή της χρονιάς έγινε στην Πάτρα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλα τα είχε δει η τοπική κοινωνία σε ότι αφορά τη λειτουργία αλλά και την ασφάλεια στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας αλλά αυτό που αντίκρισαν εργαζόμενοι και επισκέπτες στο νοσηλευτικό ίδρυμα πριν από λίγες ώρες μάλλον καταχωρείται στα απίστευτα κι όμως αληθινά.

Άγνωστοι αφαίρεσαν από το φυλάκιο εισόδου της κεντρικής πύλης στο νοσοκομείο το παράθυρο και το περίεργο είναι πως δεν πήρε κανένας είδηση. Στο συγκεκριμένο περιστατικό παραμένουν αναπάντητα μια σειρά από ερωτήματα, όπως το πότε έγινε η κλοπή, γιατί δεν έγινε αντιληπτή και το σημαντικότερο γιατί δεν καταγγέλθηκε από κανέναν!

Παλαιότερα είχε κλαπεί πάλι από την πύλη το κλιματιστικό και τα κομπιούτερ στη νέα πτέρυγα, κλοπές που περιέργως δεν έγιναν αντιληπτές. Μιλώντας στην εκπομπή ''Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο", στο Ράδιο Γάμμα, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του "Αγίου Ανδρέα", Κώστας Πετρόπουλος, τόνισε τα εξής:

"Στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν υπάρχει ασφάλεια. Οι συνάδελφοί μου είναι απροστάτευτοι. Είναι συχνό φαινόμενο η είσοδος αγνώστων, οι οποίοι μπαίνουν σε γραφεία του προσωπικού και ψάχνουν στα συρτάρια σύριγγες, λεφτά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα". Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος έχουν λάβει χώρα και πολλοί ξυλοδαρμοί.

Πηγή: patrastimes.gr