We4all: Δενδροφύτευση στον Νέο Βουτσά και στη Νέα Μάκρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σημαντική δράση από την οργάνωση We4all και εθελοντές από Νέο Βουτσά και Μάτι 

- Πάνω από 200 δέντρα φυτεύτηκαν σε Νέο Βουτσά, Άη Γιάννη και Νέα Μάκρη 

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, μέλη της We4All μαζί με εθελοντές από Νέο Βουτζά και Μάτι κι αφού προηγουμένως είχαν έρθει σε συνεννόηση με τον Δήμο και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο Βάιο Θανασιά, φύτεψαν στην Γ' Είσοδο του Νέου Βουτζά 200 ελληνικά κυπαρίσσια.

Από αυτή τη δράση, μάλιστα, προέκυψε και μια δεύτερη. Ο αντιπρόεδρος του
εξωραϊστικού συλλόγου Νέου Βουτζά, Νικόλας Κουλής, ο οποίος έδωσε το «παρών» έριξε την ιδέα και ακολούθησαν ακόμη δύο δενδροφυτεύσεις την αμέσως επόμενη μέρα (Σάββατο 18 Μαΐου).

Το Σάββατο 18 Μαϊου, η We4All και οι εθελοντές (συνολικά περίπου 40 άτομα) φύτεψαν 70 δέντρα στον Άη Γιάννη και στη δεύτερη, 50 στο Β΄Γυμνάσιο Νέας Μάκρης. Τα συνολικά 120 δέντρα που επελέγησαν ήταν χαρουπιές, πικροδάφνες και κυπαρίσσια.

 ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ANT1 ΕΔΩ

Πώς λειτουργεί η We4All και πώς μπορείτε να συνδράμετε;

H We4All «γεννήθηκε» μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου και ο στόχος της είναι προφανής. Η οργανωμένη δράση ώστε αφενός να ξανακυριαρχήσει το πράσινο στην καθημερινότητά μας, αφετέρου όλο και περισσότερος κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια.

Με κάθε ένα από τα ειδικά βραχιολάκια (για άνδρες και γυναίκες σε τρία διαφορετικά χρώματα, ροζ, χρυσό και ασημένιο) που πουλά έναντι 18 ευρώ, η We4All αγοράζει και φυτεύει ένα δέντρο ή το παραχωρεί στον αγοραστή για να το φυτέψει ο ίδιος, εφόσον το επιθυμεί. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει να βοηθά μετά και από την αγορά βραχιολιού, μπορεί μέσα από την ιστοσελίδα της We4All να δωρίζει δέντρα με κόστος 5 ευρώ για κάθε δέντρο.

Όποιος, τέλος, θέλει να έχει ενεργό ρόλο στις δράσεις της οργάνωσης, δεν έχει παρά να παρακολουθεί τα social media της we4all (instagram: we4all_official, facebook: we4all) ώστε να ενημερώνεται γι αυτές και να συμμετέχει μαζί με τους υπόλοιπους, που έχουν ήδη σχηματίσει μια παρέα η οποία συνεχώς μεγαλώνει...