Είκοσι αυτόφωρες συλλήψεις σε 24 ώρες στη Θεσσαλονίκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνολικά 20 άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για διάφορα αδικήματα, το τελευταίο 24ωρο στον νομό Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

- δύο άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

- έξι άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες χθες, κινούμενος με μοτοποδήλατο στην περιοχή της Μενεμένης, αρνήθηκε να σταματήσει για διενέργεια αστυνομικού ελέγχου και προσπάθησε να διαφύγει. Στην κατοχή του βρέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία και διαρρηκτικό εργαλείο. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε προγενέστερο χρόνο είχε αφαιρέσει το δίκυκλο που οδηγούσε και τοποθέτησε σ’ αυτό διαφορετικές πινακίδες κυκλοφορίας.

- τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

- τέσσερα άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

- δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Μεταξύ αυτών και 71χρονη ομογενής, στην οικία της οποίας εντοπίστηκαν (4.113) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

- ένα άτομο για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

- ένα άτομο για παράβαση σχετική με τα αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και του Νόμου περί φωτοβολίδων – βεγγαλικών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: newsbeast.gr