Απεγνωσμένο μήνυμα Έλληνα φοιτητή από το εξωτερικό: “Μας άφησαν χωρίς λεφτά”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα μήνυμα στα κέντρα λήψης αποφάσεων, έστειλε οΈλληνας φοιτητής Φίλιππος Γκιντώνης, που σπουδάζει στην Ιταλία μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο νεαρός φοιτητής, λέει πως δεν έχουν καμία ενημέρωση από την ελληνική πλευρά και δεν μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να επιστρέψουν ακόμα και στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι πως στέλνει μήνυμα να διορθώσουν άμεσα τα χάλια και την απόγνωση που έχουν φέρει τους Έλληνες του εξωτερικού: 

«Εμείς, οι Έλληνες του εξωτερικού, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ...Μέχρι χθες το μεσημέρι είχαμε τη δυνατότητα με ενημέρωση που είχαμε από τις Ελληνικές Τράπεζες ότι μπορούμε να κάνουμε χρήση των καρτών μας. ΣΉΜΕΡΑ, μερικές ώρες μετά, χωρίς καμία ενημέρωση προσπαθούμε να κάνουμε χρήση της κάρτας μας και στη διαδικασία πληρωμής μας βγάζει ERROR...με άλλα λόγια δεν έχουμε χρήματα να κινηθούμε ενώ υποτίθεται ότι ΔΕΝ θα είχαμε κανένα πρόβλημα...ακόμα και εισιτήρια να θέλουμε να βγάλουμε για Ελλάδα δεν μπορούμε....!!!

Εεε λοιπόν ξέρετε κάτι εκεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων??? Εσείς είστε το ERROR...διορθωθείτε και διορθώστε τα χάλια....και γρήγορα!»