Η TÜV AUSTRIA HELLAS στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου με τη δράση «ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η TÜV AUSTRIA HELLAS, συνεπής στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία  και στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανέλαβε την πρωτοβουλία της συλλογής ρούχων και τροφίμων, που διατέθηκαν στον  Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των στελεχών και των εργαζομένων της TÜV AUSTRIA HELLAS, ενισχύει τις προσπάθειες ενός Οργανισμού, που μεριμνά για παιδιά από μονογονεϊκές οικογένειες ή χωρίς γονείς,  που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα.  Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτής της «άλλης» Αθήνας.

Σχετικά με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Καλλιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η μόνη απάντηση στις δύσκολες στιγμές που ζούμε είναι η αλληλεγγύη και η ενεργός στήριξη φορέων με σημαντικό κοινωνικό έργο. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας, με τη σημαντική στήριξη των εργαζομένων της, πραγματοποίησε άλλη μία κοινωνική δράση, αυτή τη φορά, για την Κιβωτό του Κόσμου. Για εμάς η προσφορά και η κοινωνική ευθύνη αποτελούν διαχρονικό και βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής μας κουλτούρας και φιλοσοφίας».