Σενάρια εμπρησμού στη Ρεματιά στο Χαλάνδρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε χτες στη Ρεματιά Χαλανδρίου, ήταν πολύ μεγάλη καθώς έκαψε μεγάλο τμήμα του θεάτρου που βρίσκεται στο σημείο.

Μόλις οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά ξεκίνησε το παιχνίδι των ευθυνών.

Από τη μία πλευρά κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με καθυστέρηση, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες στον δήμο καθώς, όπως υποστηρίζουν, δεν είχε καθαρίσει τον χώρο από ξερά χόρτα και τα διάφορα απορρίμματα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος. μιλώντας στο protothema.gr έκανε λόγο για «στοχευμένη ενέργεια», ενώ μίλησε για πόλεμο που -όπως είπε- γίνεται από την 1η Σεπτεμβρίου στον Δήμο Χαλανδρίου.

Μάλιστα πληροφορίες από την Πυροσβεστικής μιλούν για γκαζάκια μέσα στο θέατρο αλλά και κάτω από δέντρα

«Συνεχίζεται ο πόλεμος που γίνεται από την 1η Σεπτεμβρίου στον Δήμο Χαλανδρίου και δυστυχώς το τίμημα αυτό το πλήρωσε αυτό το “κόσμημα” που έχουμε στην πόλη μας,το θέατρο Ρεματίας, για το οποίο δίνουμε μια πραγματική μάχη με την αδειοδότησή του, για να πετύχουμε την παραμονή του σε αυτόν τον χώρο που υπάρχει ήδη από το 1981»,είπε και πρόσθεσε: «Αμυνόμαστε λυσσασμένοι απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο που δεχόμαστε, ώστε να μην αδειοδοτηθεί αυτός ο χώρος και να πάψει να υπάρχει», είπε ο κ.Ρούσσος.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη πυρκαγιά στο Χαλανδρί

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Οι πρώτες εικόνες από τη φωτιά που έκανε στάχτι το Θέατρο Ρεματιάς