The Act of Creation: Το νέο δυναμικό εκπαιδευτικό ταξίδι στη γνώση ανοίγει τις πόρτες του ΔΩΡΕΑΝ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η νέα Δωρεάν Εκπαιδευτική Εμπειρία «The Act of Creation» Educational Event ανοίγει τις πόρτες του σε ένα νέο δυναμικό εκπαιδευτικό ταξίδι στη γνώση, το marketing, τα media, τις τεχνολογικές εφαρμογές, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Με βασικό σκοπό τη μετάδοση γνώσεων και τη συζήτηση πάνω σε καινοτόμες και επιτυχημένες ιδέες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων, η εκπαιδευτική εκδήλωση «TheActofCreation» σχεδιάστηκε για να διατηρήσει το υψηλότατο επίπεδο ομιλητών και βιωματικής εμπειρίας, χωρίς να υπάρχει χρέωση για το κοινό, διότι το δικαίωμα στη γνώση πρέπει να παρέχεται ελεύθερα σε όλους.

Με 5 θεματικές (startups, socialmedia, appdeveloping, agriculture, innovation) και περισσότερους από 9 ομιλητές, η εκπαιδευτική εκδήλωση φιλοδοξεί να χαρίσει στους συμμετέχοντες 5 ώρες γεμάτες έμπνευση και παρακίνηση, προκειμένου  να τολμήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από την καινοτομία των ιδεών τους.

Να αποδεσμεύεσει τους νέους από την έννοια της τυπικής καριέρας και να τους οδηγήσει σε προσωπικά άλματα, είτε ιδρύοντας τη δική τους επιχείρηση, είτε συνεχίζοντας την προσπάθεια να βρουν τελικά αυτο που τους εκφράζει.

Το πάνελ του  1ου «The Act of Creation» Educational Event θα απαρτίζεται από προσωπικότητες που θα ενθουσιάσουν το κοινό, από Έλληνες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς τους νέους οτι υπάρχει και η Ελλάδα της δημιουργικότητας και της διάκρισης.

Συγκεκριμένα οι ομιλητές θα είναι οι εξής:

  • Κόλλιας Κωνσταντίνος Πρόεδρος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ελλάδος
  • ΓεωργουδέληςΝικόλαος Ios Mobile App Developer QUIZDOM
  • ΠαυλίδουΑνδρονίκη Founder FANSINATOR Start Up-Orange Grove
  • ΣίσκοςΑπόστολος  Managing Director ENVIROMETRICS
  • ΚολοκτσάςΔιονύσης Public Policy Manager GOOGLE HELLAS
  • Κοντακτσής Σταύρος CEO & Partner AVAKON+
  • Κόλλιας Γιώργος Founder GIGALIZE Start Up-Orange Grove
  • ΠηγαδιώτηςΣτέλιος CEO & Founder SCOUT & GLOBAL
  • ΜπογιατζήςΔημήτρης Managing Director MEDIASCAPE
  • Στάθης Ιωάννης Head of EMEA Sales Department GOOGLE
  • Δημητρομανωλάκης Γιώργος Συντονιστής-Δημοσιογράφος

Η ενναλακτική εκπαιδευτική εμπειρία θα λάβει χώρα το Σάββατο, 09/05/215 στον πολυχώρο «CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ», Κεραμεικού 58, Αθήνα, από τις 10.00 έως τις 15:00.

Στο 1ο «The Act of Creation» έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής περισσότεροι από 800 νέοι και νέες 19 έως 25 ετών, τo 90% των οποίων είναι φοιτητές δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ προβλέπεται ο αριθμός των συμμετεχόντων να ξεπεράσει τα 1.100 άτομα.

Για την είσοδο στο χώρο απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η προεγγραφή για την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διοργανώτρια εταιρεία «UNIVERSITYPRESS» στο τηλ.: 210-3223570.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.actofcreation.gr

F: The Act of Creation

T: @ActofCreationGR

Διοργανωτές: UNIVERSITY PRESS, HAPPINESS

1act