Αγωγές 400.000 ευρώ κατέθεσε η Κοινοπραξία “Μουστάκα” σε “Εβδόμη” και “3vita”!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αγωγές ύψους 400.000 χιλιάδων ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, κατά της τοπικής εφημερίδας “Εβδόμη” και της ηλεκτρονικής εφεμερίδας “3vita.gr”, κατέθεσε η Κοινοπραξία “Μουστάκα”, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρονται στην αγωγή, τα τοπικά μέσα αναφέρθηκαν με συκοφαντικά σχόλια κατά της Κοινοπραξίας, η οποία τα εξέλαβε ως ανυπόστατα και υβριστικά, καθώς υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας ευθύνεται για πολεοδομικές παραβάσεις στα εκμισθωμένα ακίνητα, που έχουν παραχωρηθεί για εκμετάλευση στον ιδιοκτήτη των αναψυκτηρίων. Από την άλλη πλευρά, η κοινοπραξία επικαλείται στοιχεία που μαρτυρούν ότι τα καταστήματα παραμένουν στην αρχική τους μορφή, όπως ακριβώς τους παραδώθηκαν από τον εκμισθωτή Δήμο.

Επίσης, συκοφαντικά και ανυπόστατα θεωρεί η Κοινοπραξία τα όσα δημοσιεύθηκαν στο site “3vita”, τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κάνουν λόγο για “απίστευτο μπάχαλο που απλώς υπογραμμίζει το καθεστώς ασυδοσίας, μέσα στο οποίο κάποιοι επιτήδειοι με “δόντια” στον Δήμο, γνωριμίες και μεγάλο θράσος λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια”.

Διαβάστε περισσότερα στο anatropionline.gr