Στη ΓΑΔΑ καταθέτει η Βίκυ Σταμάτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ίδια φέρεται να ζήτησε για λόγους εμπιστοσύνης να μιλήσει στους δυο εισαγγελείς

Στη ΓΑΔΑ θα μεταφερθεί η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου , σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, μετά από επίσημο αίτημα που υπέβαλλε δια του συνηγόρου της για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να «κάνει αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα γύρω από την υπόθεση των εξοπλιστικών».

Η κίνηση αυτή, γίνεται λίγες ημέρες πριν (στις 29 Απριλίου) καταθέσουν στη συνεχιζόμενη δίκη για τα εξοπλιστικά οι Κ.Σημίτης, Βαγ. Βενιζέλος, Βάσω Παπανδρέου και Γ. Παπαντωνίου. Απορίες άλλωστε προκαλεί το γεγονός ότι οι «αποκαλύψεις» γίνονται στους εισαγγελείς Ντογιάκο και Πεπόνη κι όχι στη δίκη αυτή που είναι η ίδια κατηγορούμενη.

Η ίδια φέρεται να ζήτησε για λόγους «εμπιστοσύνης» να μιλήσει στους δυο εισαγγελείς.

Πάντως οι αρμόδιες αρχές φέρονται να είναι επιφυλακτικές και να περιμένουν να δουν τι θα τους πει και πως πριν αξιολογήσουν τη σοβαρότητα, είε πότε και να τελικά την εξετάσουν. Επίσης παράμετρος της υπόθεσης είναι τα ψυχολογικά προβλήματα που η ίδια έχει επικαλεστεί και έχουν διαπιστωθεί και για τα οποία άλλωστε κρατείται στο Δρομοκαϊτειο, ενώ δεν έχει υπάρξει καμιά αντίδραση απ την πλευρά του Ακη Τσοχατζόπουλου.