Οι selfies του Χριστόδουλου Ξηρού με την αγαπημένη του (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ερωτευμένος εμφανίζεται σε μία από τις επιστολές που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ζητάει από αρχηγικό έγκλειστο μέλος των «Πυρηνών της Φωτιάς» να μεσολαβήσει προκειμένου να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την αγαπημένη του.

Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, πρόκειται για το διάστημα μέσα στο 2014 κατά το οποίο ο «Μανώλης» της 17Ν καταζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. και δεν είχε τη δυνατότητα μόνος του να έρθει σε επαφή με τη συγκεκριμένη γυναίκα υπό το φόβο σύλληψής του.

Στις επικοινωνίες των «Πυρήνων» με τον Χριστόδουλο οι αναφορές του τελευταίου στην αγαπημένη του είναι τόσες πολλές που ηγετικό μέλος της «Συνωμοσίας» αναφέρει σε μία επιστολή «μας έπρηξε με το μωρό του».Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., ο Χριστόδουλος είχε στείλει ήδη ένα δώρο στην αγαπημένη του και ήθελε μέσω του συνεργάτη του στις φυλακές να βρει ένα άτομο-«ταχυδρόμο» για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της σε μόνιμη βάση.

123456789NMJK

12FGHJ

«Για το γράμμα που λες με χαροποιεί η πρότασή σου –αν φυσικά προλαβαίνεις- αν και δεν κατάλαβα τις σκέφτεσαι, να στείλω εγώ ή να ζητήσω να μου στείλει το μωρό μου… Η δική μου σκέψη είναι ότι αφού εγώ έχω στείλει ήδη γράμμα –με το πακέτο- να ζητήσω, αν θέλει να μου στείλει αυτή κάτι, και επιπλέον αν μπορεί να μου στείλει όνομα και διεύθυνση από κάποιον φίλο-φίλη της έμπιστη και άσχετη μήπως της στέλνω κανένα σημείωμα – με άλλο όνομα φυσικά αυτό το ξέρει. Εδώ θέλω και τη δική σου γνώμη αν το θεωρείς επικίνδυνο, άκυρο, αν όχι γράψε στη συγγενή μου αναλυτικά τι να κάνει και πως».