Σοκαριστικές εξελίξεις στην τραγωδία του Βύρωνα!

Σχεδόν 24 ώρες μετά την οικογενειακή τραγωδία στον Βύρωνα το κουβάρι της αλήθειας δεν έχει ξετυλιχθεί απόλυτα. Οι καταθέσεις όσων έχουν κάποια σχέση με το απίστευτο αυτό περιστατικό, που οδήγησε στον θάνατο ενός μωρού μόλις 4 μηνών και τον θείο του να ειναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, δεν έχουν ρίξει άπλετο φως στο τι στ’ αλήθεια έγινε.

Όλα έγιναν περίπου στη μία το μεσημέρι. Κάποιοι είδαν όπως είπαν στους δημοσιογράφους έναν άνδρα να πετά από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας ένα μωρό και στην συνέχεια να πέφτει και ο ίδιος στο κενό. Ήταν ο θείος του μωρού στον οποίο η μητέρα είχε εμπιστευθεί το σπλάχνο της για να βγεί να κάνει κάποια ψώνια. Το μωρό ξεψύχησε σχεδόν αμέσως και ο θείος τραυματίστηκε σοβαρά. Το μωρό βρέθηκε σχεδόν 5 μέτρα μακρύτερα απο τον θείο του.

Οι πρώτες πληροφορίες και μάλιστα από το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου θείου έλεγαν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα και ότι ήταν εδώ και καιρό άνεργος. Άρα, τι συνέβη; Θόλωσε το μυαλό του και πέταξε την ανιψούλα του από το μπαλκόνι και στην συνέχεια έπεσε και ο ίδιος; Ο 26χρονος πάντως ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση δεν έχει μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς.

Ένα άλλο στοιχείο που μπερδεύει ακόμα τους αστυνομικούς είναι ότι υπάρχουν μαρτυρίες που έλεγαν ότι συχνά έβλεπαν τον 26χρονο να βγάζει το μωράκι στην βεράντα για να του δείχνει τα περιστέρια. Αυτό, μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μπορεί ακόμα και να σκόνταψε ο θείος του μωρού και να του έφυγε από την αγκαλιά! Και βλέποντας τι έπαθε να έπεσε κι εκείνος στο κενό.

Αυτό που εξετάζουν είναι να ασκήσουν δίωξη στον 26χρονο για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πηγή: newsit.gr