Συνελήφθη κι άλλος συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόκειται για συγγενή μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς

Σε ακόμα μία σύλληψη προχώρησαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ., περνώντας χειροπέδες στον αδελφό του Γιώργου Πολύδωρου.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός ενός εκ των καταδικασθέντων για εμπλοκή στην υπόθεση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, ο οποίος φέρεται να είχε συνεργαστεί με τον 32χρονο «ταχυδρόμο» που συνελήφθη για την υπόθεση Ξηρού, συνελήφθη όταν παρουσιάστηκε ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή.

Ο ίδιος είχε κληθεί την περασμένη Δευτέρα ως μάρτυρας προκειμένου να εξεταστεί έπειτα από τις συλλήψεις δύο ανδρών οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και φέρονται ως συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού.

Πιο συγκεκριμένα, θα κατέθετε όσα γνώριζε για τον άνδρα 32 ετών ο οποίος φέρεται πως παρέδωσε ένα σάκο στην 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου σχετικό με τη σχεδιαζόμενη απόδραση των φυλακισμένων Πυρήνων από τις φυλακές Κορυδαλλού, γνωστή με την κωδική ονομασία «Γοργοπόταμος».

Τελικά πήρε παράταση προκειμένου να εξεταστεί σήμερα από τον ανακριτή, ωστόσο στις μέρες που μεσολάβησαν εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης κι έτσι πλέον βρίσκεται και ο ίδιος στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.