Σπαραγμός στην Εύβοια: Σκοτώθηκε μέσα στο ασανσέρ της καφετέριας που εργαζόταν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από το Μεσολόγγι, αλλά έμενε χρόνια στη Χαλκίδα με τα δύο παιδιά της και εργαζόταν ως λατζέρισα σε πολλά μαγαζιά της πόλης.

Ένας χρόνος πέρασε από την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε στο γνωστό cafe-bar της Χαλκίδας «Οδός Ονείρων», στην οδό Τσιριγώτη, με θύμα την 48χρονη μητέρα τριών παιδιών, Αδαμαντία Φουρναράκη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο εγκλωβισμένη στα τοιχώματα ενός μικρού ασανσέρ, την ώρα που αγωνιζόταν για το μεροκάματο...

Ήταν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 το πρωί, όταν ο υπεύθυνος του καταστήματος, βρήκε νεκρή την 48χρονη λατζέρισα μέσα στο ασανσέρ της επιχείρησης, στο οποίο μετέφερε ποτήρια, προς την κουζίνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ασανσέρ μπλόκαρε και η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της, όταν το σώμα της σφηνώθηκε ανάμεσα στο εξωτερικό τοιχίο και τη βάση του, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί ο θώρακάς της και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί, όπου απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια και στην συνέχεια συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποιός ήταν συντετριμένος από το θλιβερό συμβάν. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι έβλεπαν το γραφείο τελετών να παραλαμβάνει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Η 48χρονη Αδαμαντία Φουρναράκη είχε καταγωγή από το Μεσολόγγι, αλλά έμενε χρόνια στη Χαλκίδα με τα δύο παιδιά της και εργαζόταν ως λατζέρισα σε πολλά μαγαζιά της πόλης. Ένα χρόνο μετά κανείς δεν έχει ξεχάσει την απίστευτη τραγωδία. Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν από εκείνη τη ''μαύρη'' ημέρα να στηρίξουν τα παιδιά της...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: