Θρίλερ με την Θάλεια Χούντα: Πυροβολισμοί κατά της δημοσιογράφου που είχε πέσει θύμα απαγωγής


Όπως καταγγέλλει η κυρία Χούντα, το απόγευμα της Πέμπτης κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στην περιοχή του Κολωνακίου, όταν κατέβηκε στο γκαράζ αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει. Όπως η ίδια ισχυρίζεται, όταν γύρισε να δει ποιος είναι, είδε έναν άντρα και πιο πίσω και άλλα άτομα.

Αμέσως, σύμφωνα με το protothema.gr, ο μυστηριώδης άντρας, σηκώνει το χέρι του κρατώντας όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της δημοσιογράφου. Όπως λέει η κυρία Χούντα, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού. Οι σφαίρες όπως υποστηρίζει βρήκαν την πόρτα, τον μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου και έσπασαν το παρμπρίζ. H ίδια έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Επικοινωνήσαμε με το δικηγόρο σύζυγο της Θάλειας Χούντα, Νίκο Μπούρα, ο οποίος μας δήλωσε:«Η γυναίκα μου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στο πρόσωπο του άνδρα που την πυροβόλησε, αναγνώρισε χαρακτηριστικά ενός από τους άνδρες που την είχαν στο παρελθόν απαγάγει».

Να θυμίσουμε πως η δημοσιογράφος είχε καταγγείλει, ότι άγνωστοι την είχαν απαγάγει «κοντά στο σπίτι της στο Κολωνάκι, της φόρεσαν κουκούλα και την οδήγησαν σε μακρινή απόσταση, σε άγνωστο μέρος». Σύμφωνα με αναφορές της δημοσιογράφου την άφησαν ελεύθερη, στην οδό Πανόρμου, μετά από δέκα ημέρες καταγγελλόμενης ομηρείας. Σε δηλώσεις της η κυρία Χούντα ανέφερε, ότι έχει προχωρήσει σε αναλυτική κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ για όσα συνέβησαν στην διάρκεια της ομηρείας της.

Αυτή την ώρα η κυρία Χούντα βρίσκεται στην Ασφάλεια ενώ το αυτοκίνητο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.