Σκουλήκια σε φυσικό χυμό πορτοκάλι ενός καταστήματος «Γρηγόρης»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-«Συγγνώμη, να κεράσουμε κάτι;», η απάντηση υπαλλήλου του καταστήματος

-Μιλώντας στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών, κ. Μιχάλης Τσιφάκης δίνει οδηγίες στους καταναλωτές για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών

Μία συνηθισμένη παραγγελία από κατάστημα της εταιρείας «Γρηγόρης Μικρογεύματα» έκρυβε μία σοκαριστική έκπληξη: Φυσικός χυμός πορτοκάλι ήταν γεμάτος με σκουλήκια.

Η αποκάλυψη έγινε όταν υπάλληλος μεγάλης εταιρείας παρήγγειλε τον φυσικό χυμό από το υποκατάστημα της Λυκόβρυσης, που βρίσκεται στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 66.

grhgorhs copy

O υπάλληλος, προφανώς ανυποψίαστος, είχε πιει ήδη μέρος του χυμού, όταν ανακάλυψε πως μέσα στο ποτήρι βρίσκονταν...σκουλήκια. Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, επικοινώνησε με το κατάστημα εστίασης, από το οποίο είχε παραγγείλει τον χυμό και ζήτησε εξηγήσεις.

Η απάντηση που πήρε ήταν μία «συγγνώμη» και μια προσφορά... κεράσματος. Σύμφωνα με την καταγγελία του υπαλλήλου, δεν δόθηκε καμία σοβαρή εξήγηση γιατί και πώς διατίθενται για κατανάλωση τέτοια προϊόντα, αλλά και καμία απάντηση από τους υπεύθυνους του καταστήματος.

apod18237823423

Σε επικοινωνία του με το Newsbomb, ο άτυχος υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό.

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Καταναλωτών, κ. Μιχάλης Τσιφάκης μιλώντας στο Newsbomb.gr καλεί τους καταναλωτές σε περιπτώσεις που βρεθούν αντιμέτωποι με παρόμοια περιστατικά να επικοινωνούν άμεσα με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προκειμένου να παραλάβει το δείγμα και να γίνουν οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι από τον αρμόδιο κρατικό φορέα.

Το Newsbomb.gr καλεί τις αρμόδιες Αρχές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μην «σερβίρονται» στο πιάτο μας αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από τους υπεύθυνουςΑναμένουμε τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις που φυσικά θα δημοσιεύσουμε.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο του newsbomb.gr:

{YouTube}dNHrRUumvx8{/YouTube}