H τελευταία φωτογραφία του Βαγγέλη Γιακουμάκη πριν από την εξαφάνισή του (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φωτογραφία του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή του, αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από συγγενικά του πρόσωπα, σε μία προσπάθεια συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες πληροφορίες για πιθανές κινήσεις του λίγο πριν εξαφανιστεί.

1bag giakoym3

2bag giakoym

Φωτογραφίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, προκειμένου να εντοπιστεί ο 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής που εξαφανίστηκε από τα Ιωάννινα στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο Βαγγέλης έφυγε από το δωμάτιο του, στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής, αφήνοντας το κινητό και το πορτοφόλι του με όλα τα χρήματα και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου όταν σταμάτησε σ' ένα φούρνο στο κέντρο των Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 20χρονου σπουδαστή, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο στοιχείο που να ρίχνει φως στην εξαφάνιση-θρίλερ.

Τις τελευταίες ημέρες οι έρευνες των αρχών εκτός από τα Γιάννενα έχουν επεκταθεί και στην Αττική. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, είδαν στα Πατήσια, το Μοναστηράκι, ενώ συγγενής του κοιτάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας μήπως τον αναγνωρίσει. Ωστόσο, όσες περιπτώσεις εξέτασε η αστυνομία δεν διαπιστώθηκε κίνηση του Βαγγέλη.

Οι συγγενείς του περιγράφουν τον Βαγγέλη ως έναν ήσυχο και χαμηλών τόνων φοιτητή, ο οποίος όπως λένε στα δύο χρόνια που σπούδαζε στα Γιάννενα είχε πέσει θύμα «bullying» από συμφοιτητές του. Παρότι ενημερώθηκε η σχολή από τους γονείς του για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αυτά δεν λύθηκαν, λέει ο θείος του.

Πηγή: iefimerida.gr