Θρήνος στην Ηλεία: Έσβησε το χαμόγελο του 20χρονου Νίκου


Οργή ένταση και θρήνος επικράτησε τη νύχτα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας με πρωταγωνιστές συγγενείς και φίλους του 20χρονου που υπέκυψε στα τραύματά του από το τροχαίο της Τσικνοπέμπτης.

Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο 20χρονος Νίκος , φέρει μεγάλη ευθύνη για όσα συνέβησαν και προσπάθησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τον ίδιο, τον φίλο του, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας αλλά και τις οικογένειες και τους συγγενείς τους.

Στον οικισμό Παπακαυκά, ο θρήνος, έγινε θυμός όταν έφτασε εκεί η σορός του νεαρού και πολλοί ξέσπασαν με ένταση βλέποντας τον άτυχο νέο στο φέρετρο. Η Αστυνομία της περιοχής που ήταν ενήμερη για την κατάσταση, οργάνωσε επιχείρηση ώστε να μεταφερθούν αλλού οι δύο νεαροί τραυματίες του τροχαίου.

Ο Νίκος το μικρότερο παιδί της οικογένειας (είχε άλλους δύο αδερφούς) ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και πολύ κοινωνικός, με φίλους παντού. Ένα παιδί γεμάτο ζωή και δύναμη, εργαζόταν μαζί με άλλους φίλους και συγγενείς στις λαϊκές αγορές. Οι κάτοικοι στο Παπακαυκά, τον χαρακτήρισαν ως το καμάρι τους. Και ο χαμός του, μαύρισε τις ψυχές τους.

Ο 20χρονος Νίκος, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Νίκος ήταν αυτός που τραυματίστηκε πιο σοβαρά από τους τέσσερις, ενώ ο οδηγός και άλλοι δύο επιβαίνοντες ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Ο 20χρονος μαζί με έναν φίλο του, μετά το γλέντι της Τσικνοπέμπτης, συνάντησε τον οδηγό του αυτοκινήτου και άλλο ένα νεαρό και όλοι μαζί μπήκαν στο αυτοκίνητο για μια βόλτα. Μια βόλτα που έμελλε να έχει τραγική κατάληξη.

Πηγή: parapolitika.gr