Μιχάλης Ασλάνης: Το τηλεφώνημα που τον οδήγησε στην αυτοκτονία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όσο περνάνε οι ώρες τόσες περισσότερες είναι και οι πληροφορίες που συλλέγουμε για την απόφασή του Μιχάλη Ασλάνη  να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με πηγές ο θάνατος του σχεδιαστή τοποθετείται χρονικά δέκα ώρες περίπου πριν η άτυχη καθαρίστρια του σπιτιού εντοπίσει το άψυχο κορμί του και ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Οι συγγενείς του άτυχου σχεδιαστή είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά των δυο γυναικών που θεωρούν ηθικούς αυτουργούς στην αυτοκτονία. Μάλιστα κάποιοι υποστήριζαν χθες στο blog μου, πώς ο σχεδιαστής πριν μπεί στη διαδικασία να δώσει τέλος στη ζωή του δέχτηκε ένα τηλεφώνημα απειλητικού χαρακτήρα. Άλλωστε και ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε δημοσιογράφους, πώς κατα καιρούς δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα απο αγνώστους προκειμένου να μην κινηθεί ποινικά εναντίον των γυναικών αυτών που τον κατέστρεψαν οικονομικά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς παρά το γεγονός ότι έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία η εγκληματική ενέργεια θα ζητήσουν αναλυτικά να δούν τις εισερχόμενες κλήσεις που είχε σε κινητό και σταθερό τηλέφωνο ο Μιχάλης Ασλάνης πριν δώσει τέλος στη ζωή του


Πηγή: Νassos blog