Βουτιά θανάτου από αστυνομικό μπροστά στη μητέρα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Αστυνομικός πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Μία ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ένας 31χρονος αστυνομικός, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ο νεαρός αστυνομικός που υπηρετούσε σε Αστυνομικό Τμήμα της νοτιοανατολικής Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα νοσηλευόταν στο 401, ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε μόλις την Τρίτη, όταν και αυτοπυροβολήθηκε στο στομάχι.

Το μαρτύριο που ζούσε ο άτυχος νεαρός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αποδείχθηκε δυσβάσταχτο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες χθες το μεσημέρι έπεσε στο κενό από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο στον τρίτο όροφο της πτέρυγας του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν. Η τραγική μάνα, που μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε η φρικτή αυτή σκηνή, σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια και παρά την άμεση επέμβαση των γιατρών ήταν πλέον αργά, αφού ο θάνατος του άτυχου νέου επήλθε σχεδόν ακαριαία.

Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ