Καιρός: Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συννεφιές και βροχές περιλαμβάνει σήμερα το σκηνικό του καιρού. Απαραίτητη η ομπρέλα. Δείτε που. Νοτιάδες μέχρι 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ δεν αποκλείεται να «δώσουν» ασθενείς τοπικές βροχές θα έχει σήμερα η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν θα έχουν Μακεδονία και Θράκη. Στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία ο υδράργυρος θα δείξει 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στις βορειότερες περιοχές και αργότερα και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές θα έχουν σήμερα Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν θα έχουν σήμερα Κυκλάδες και Κρήτη. Τη νύχτα δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα έχουν τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.