Θεσσαλονίκη: Οικογένεια ανάγκαζε 30χρονη να εκδίδεται!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την επιτηρούσαν και κρατούσαν το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η περίπτωση μιας οικογένειας Βουλγάρων που ανάγκαζε μία νεαρή ομοεθνή της να εκδίδεται παρά τη θέλησή της, χρησιμοποιώντας απειλές και ψυχολογική βία.

Η υπόθεση της σωματεμπορίας σε βάρος της 30χρονης εξιχνιάστηκε ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ένας 38χρονος Βούλγαρος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της παθούσας και χρησιμοποιώντας απατηλά μέσα και ψευδείς υποσχέσεις, έπεισε την 30χρονη να έρθει στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, για το διάστημα από τον Μάρτιο έως το τέλος του προηγούμενου έτους, από κοινού με την 35χρονη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο του, την ανάγκαζαν με τη χρήση ψυχολογικής βίας και απειλών κατά της σωματικής της ακεραιότητας, να εκδίδεται με πελάτες, με τους οποίους κανόνιζαν οι ίδιοι τα ραντεβού.

Τα ραντεβού γίνονταν στο σπίτι τους και μάλιστα κατά τη διάρκεια που εκδιδόταν η 30χρονη, την επιτηρούσε ο 38χρονος με το γιο του. Στο σπίτι παρούσα ήταν πάντα και η σύζυγος, η οποία μετά το τέλος των συνευρέσεων, παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.