Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε τρεις φορές τον αδερφό της για οικονομικές διαφορές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρολίγο οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με δράστιδα μια 42χρονη που προσπάθησε να σκοτώσει με ένα πιστόλι-κειμήλιο τον κατά έναν χρόνο μικρότερο αδελφό της, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές από τη βιοτεχνία κουφωμάτων που διατηρούν στην πόλη! «Ηταν μια παρεξήγηση. Το θέμα έχει λήξει» δήλωσε λίγο μετά την επίθεση σε βάρος του το παραλίγο θύμα Γιώργος Τσεκιτσίδης, ο οποίος -όπως φαίνεται- δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο οικογενειακό επεισόδιο.

Προχθές αργά το βράδυ, όταν ο 41χρονος πήγε να παραλάβει με το αυτοκίνητό του τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά που είχαν πάει επίσκεψη, η 42χρονη αδελφή του Σοφία του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της κουνιάδας του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Του έστησε καρτέρι

Τον περίμενε οπλισμένη και μόλις εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο, έβγαλε το πιστόλι που είχε μαζί της και πάτησε τη σκανδάλη. Τρεις πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή και μία από τις σφαίρες πέτυχε τον 41χρονο στο αυτί τραυματίζοντάς τον ελαφρά! Στη γειτονιά επικράτησε πανικός και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που συνέλαβε τη γυναίκα, η οποία περίμενε στο σημείο και ουσιαστικά παραδόθηκε.

«Το όπλο ήταν πολύ παλιό και χρονολογούνταν από τον πόλεμο. Οι σφαίρες ήταν αδύνατον να προκαλέσουν κάποιο σοβαρό τραύμα στο θύμα. Παρ' όλα αυτά, όπως φαίνεται από το περιστατικό, πρόθεση της γυναίκας ήταν να πετύχει το θύμα της» ανέφεραν στην «Espresso» αστυνομικοί της Ασφάλειας. Σε βάρος της 42χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Με ενδιαφέρον αναμένεται τι θα πει στον εισαγγελέα για τον λόγο που την οδήγησε να προσπαθήσει να σκοτώσει τον αδελφό της.