Τραγωδία στην Χαλκίδα: Φορτηγό θέρισε 26χρονο παλικάρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία ακόμα ανθρώπινη ζωή "χάθηκε" στην στροφή Τσεκούρα - Θρήνος στην Χαλκίδα για τον τραγικό θάνατο ενός 26χρονου, τον οποίο θέρισε φορτηγό, την ώρα που έσπρωχνε το αυτοκίνητο που είχε μείνει από μπαταρία

Ήταν την Κυριακή (11-01-2015) στις 6.25 το πρωί, όταν ο 26χρονος μαζί με δύο φίλους του, επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση με το αυτοκίνητο, το οποίο έσβησε λόγω βλάβης, μπροστά στο βενζινάδικο Shell, στο ύψος της στροφής Τσεκούρα, στην Λιανή Άμμο.

Το μοιραίο έγινε όταν οι δύο επιβάτες κατέβηκαν από το όχημα και άρχισαν να το σπρώχνουν! Το φορτηγό που βλέπετε στην φωτογραφία, κινούνταν στον ίδιο δρόμο και παρέσυρε θανάσιμα το άτυχο παλικάρι, ενώ ο φίλος του πρόλαβε και πήδηξε στην άκρη του δρόμου.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον 26χρονο Βορειοηπειρώτη στο νοσοκομείο Χαλκίδας και μετά από δύο ώρες, άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο 19χρονος οδηγός του ΙΧ και ο 56χρονος που οδηγούσε το φορτηγό, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σήμερα στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, όπου πήραν προθεσμία να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο τραγικός θάνατος του 26χρονου έχει συγκλονίσει την πόλη της Χαλκίδας, όπου διέμενε όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: Eviazoom