Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας – Δείτε σε ποιες περιοχές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε δρόμους των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αλυσίδες απαιτούνται:

Στο δημοτικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Βεγορίτιδας του δήμου Έδεσσας, συμπεριλαμβανομένης της επαρχιακής οδού Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου "Βόρρας".

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των δημοτικών ενοτήτων Αριδαίας και Εξαπλατάνου του δήμου Αλμωπίας (από την Φούστανη έως τα όρια με το Νομό Κιλκίς) και στην επαρχιακή οδό Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο "Βόρρας".

Σε ό,τι αφορά το νομό Ημαθίας, αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Σελίου από 20ο χλμ έως 26ο χλμ (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου) και για το νομό Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Μεγ. Λιβαδιών.

Στην Εγνατία οδό, καθώς και στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Επιπλέον, προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σημειώνονται στη Δυτική Μακεδονία όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό

Καστοριάς- Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 22ο έως το 28ο χιλιόμετρο.

Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες: Στην εθνική οδό Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 6ο έως το 25ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Αμυνταίου-Νυμφαίου και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 18ο έως το 22ο χιλιόμετρο.

Πηγή: parapolitika.gr