Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε το κυνηγετικό μαχαίρι της τριπλής δολοφονίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κατάθεση του δράστη του τριπλού φονικού επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των αρχών που διερευνούν την φρικτή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πέσει φως στα αίτια που του όπλισαν το χέρι.


Ο 55χρονος, που είναι παντρεμένος με την αδελφή του νεκρού οικογενειάρχη, νοσηλεύεται διασωληνωμένος κιαι φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας.

Σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του - Τι έδειξε η αυτοψία

Σύμφωνα με την αυτοψία και τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών, ο δράστης, σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, με εμφανή ίχνη αίματος, ενώ κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο πιστόλι. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι και τα τρία θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην τραχηλική και θωρακική χώρα.

Στην κατοχή του 55χρονου δράστη εντοπίστηκαν μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μία αμπούλα διοξειδίου του άνθρακα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για το έγκλημα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οικονομικές διαφορές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης είχε βάλει χρήματα για ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε η οικογένεια των θυμάτων. Όμως κάτι δεν πήγε καλά με τις συναλλαγές τους, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην άγρια δολοφονία του ζευγαριού και του μόλις 12 ετών παιδιού τους.
Στο μεταξύ, απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς των θυμάτων, που ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το μακελειό έγινε στη μεζονέτα της οικογένειας των θυμάτων και αυτό που σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς, είναι το γεγονός ότι ο δράστης έκοψε χωρίς δισταγμό το νήμα της ζωής και του 12χρονου παιδιού της οικογένειας.

Πώς έγινε το τριπλό φονικό
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης μπήκε στο σπίτι και μετά τον καβγά, άρχισε να μαχαιρώνει ένα ένα τα θύματα!
Οι ίδιες πηγές λένε ότι το παιδάκι είδε τον δράστη να σκοτώνει τους γονείς του -πρώτα τον πατέρα και μετά τη μητέρα του- και πιθανόν έτρεξε για να ξεφύγει, καθώς κατάλαβε ότι ερχόταν η σειρά του...

Όμως, δυστυχώς, ο 12χρονος δεν κατάφερε να γλιτώσει... Ο δράστηςτον πρόλαβε και τον σκότωσε με μαχαίρι, χωρίς κανένα δισταγμό!

Προσπάθησε να ξεφύγει μετά το τριπλό φονικό!
Μετά την ασύλληπτη πράξη του, ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να ξεφύγει! Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο του μακελειού, γιατί το

Τμήμα είναι σε κοντινή απόσταση.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς, ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Τελικά τραυματίστηκε και συνελήφθη... Τώρα, νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πηγή: Newsit.gr