Αδερφός Δημάρχου ο μοιραίος οδηγός της νταλίκας στον Κηφισό! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Πάγωσε» το Πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 05:40΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης 9/5 επί της Λεωφόρου Κηφισού, λίγο μετά τη συμβολή με την Ιερά Οδό. Ένας 64χρονος οδηγός νταλίκας από την Αρεόπολη Αν. Μάνης που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίοι στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα που είχαν κατεύθυνση προς Πειραιά.

Τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής, είναι δύο άνδρες νεκροί (65 και 60 ετών) και μία γυναίκα 34 ετών που είναι σοβαρά τραυματίας και νοσηλεύεται στο «Αττικό Νοσοκομείο», με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες για τη ζωή της. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της. Στο «Αττικό» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών, όπου κατέφτασαν συγγενείς, προκειμένου να αναλάβουν το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Μάλιστα, κατά τον ALPHA, πίσω από το τροχαίο δυστύχημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς ο 60χρονος νεκρός ήταν ο πατέρας της 34χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο αδελφός του δημάρχου που είχε χάσει γιο και αδελφό σε τροχαία
Όπως μεταδίδουν αθηναϊκά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το newsbomb.gr, το enikos.gr και το makeleio.gr, ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας είναι αδελφός του δημάρχου Αν. Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών με έδρα την Αρεόπολη και μεταφέρει φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι ο οδηγός της νταλίκας είχε δεχθεί σκληρά χτυπήματα της μοίρας, καθώς είχε χάσει τον γιο του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο παρελθόν κοντά στην Αρεόπολη, αλλά και τον αδελφό του -επίσης- σε τροχαίο που είχε συμβεί  στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Ο 64χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο οδηγός της νταλίκας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι παρουσιάστηκε μηχανικό πρόβλημα στο τιμόνι του φορτηγού, αν και οι πρώτες εξετάσεις από την Αστυνομία έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο. Ήδη έχει ληφθεί αίμα από τον οδηγό, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του. Ωστόσο, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, θα προκύψουν με την έκδοση του επίσημου πορίσματος.
Δείτε video ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος:

2

2Α

2Β

2Γ

2Δ