Βροχερό το σκηνικό του καιρού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που τη νύχτα τοπικά θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη

Στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές και στα νοτιοδυτικά καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια και ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στα βορειοδυτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: Parapolitika.gr