ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το δράστη της επίθεσης εναντίον του αντιδημάρχου στο Ηράκλειο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βίντεο ντοκουμέντο, ελάχιστα λεπτά πριν από την άνανδρη δολοφονική επίθεση εναντίον του αντιδημάρχου Πέτρου Ινιωτάκη, έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια Ηρακλείου. Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος φοράει κουκούλα από το μπουφάν του να περπατάει στο πεζοδρόμιο της οδού Ευρώπης και δευτερόλεπτα αργότερα να βγάζει με το δεξί του χέρι από το μπουφάν ένα αντικείμενο.

Στο ίδιο βίντεο διακρίνεται ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου να περπατάει στο πεζοδρόμιο της οδού Ευρώπης και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του, που βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα.

Ο άγνωστος άνδρας φαίνεται να διασχίζει με κανονικό βήμα τη δεξιά πλευρά του πεζοδρομίου, κινούμενος προς το σημείο που έχει παρκάρει το όχημά του ο Πέτρος Ινιωτάκης, και έχει το κεφάλι του σκυμμένο την ώρα που περνά από το πεδίο λήψης της κάμερας, μέχρι που χάνεται από το οπτικό πεδίο.

Εκτιμάται πως εάν αυτός ο άνδρας σχετίζεται με την επίθεση τον παρακολουθούσε διακριτικά και όντας στο απέναντι πεζοδρόμιο είχε καλύτερη οπτική επαφή.

Στις 6 και 47 πια λεπτά, από την πλευρά του πεζοδρομίου που περπατούσε ο Πέτρος Ινιωτάκης νωρίτερα, ένα άτομο φεύγει από την οδό Ευρώπης. Είτε δεν έχει δει το παραμικρό είτε διακριτικά με αργό βήμα απομακρύνεται.

Το βίντεο ντοκουμέντο, που θα μεταφερθεί και στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προκειμένου να αναλυθεί από τους ειδικούς, εξασφάλισε η “ΚΡΗΤΗ ΤV” και δείχνει τις κινήσεις του θύματος και του άγνωστου αυτού άνδρα, λίγο πριν την επίθεση εναντίον του αντιδημάρχου, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

{Vimeo}113185782{/Vimeo}