Απαγωγή 27χρονης: Φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη να αγοράζει ρούχα στην φοιτήτρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας σιδηρουργός και νυν οδηγός σε μεταφορική εταιρεία και ένας ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στο Μενίδι, είναι οι βασικοί δράστες της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του Γιάννη Καϋμενάκη.

Ο 48χρονος Χ.Φ., φέρεται από την Ασφάλεια να είναι ως ο “εγκέφαλος” της απαγωγής, ενώ ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν Σ.Π., είναι ο άμεσος συνεργός του.

Και οι δυο στις καταθέσεις τους επικαλούνται έντονα οικονομικά προβλήματα, τα οποία τους “έσπρωξαν” στο να απαγάγουν την φοιτήτρια και να την κρατήσουν όμηρο για 10 ολόκληρες ημέρες, πριν την αφήσουν ελεύθερη, παίρνοντας το ποσό των 82.500 ευρώ.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χ.Φ. είπε στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς που των συνέλαβαν τα εξής:

“..είχα κατάστημα με σιδηρικά στην Ν. Ιωνία, το οποίο έπεσε έξω και χρεώθηκα μέχρι το λαιμό. Έπιασα δουλειά σε μεταφορική εταιρεία και εκεί έβλεπα τον πατέρα της κοπέλας να επισκέπτεται συχνά το αφεντικό. Μου είπαν πως είναι συγγενής του Καϋμενάκη του εφοπλιστή. Ρώτησα και στο πρακτορείο που έπαιζα στοίχημα και Προ-Πο και μου είπαν για την οικονομική του επιφάνεια. Έμαθα και για την κόρη του και έτσι σκέφτηκα την απαγωγή για να “ξελασπώσω”. Μάθαμε το σπίτι της και το μαγαζί που δουλεύει από το Facebook και έτσι αρχίσαμε να την παρακολουθούμε στενά”.

Ο δεύτερος δράστης, ο Σ.Π., είπε στην κατάθεσή του:

“...μου είπε ο Χ. για το σχέδιό του και επειδή είχα πολλά χρέη από το καφέ - μπαρ που έχω στο Μενίδι, σκέφτηκα να πάω με το μέρος του. Μάλιστα μπήκε στο κόλπο και ο Αλέκος ο Αλβανός, οποίος έλεγε ότι γνώριζε λίγο την κοπέλα από το μαγαζί που δούλευε. Την παρακολουθούσαμε πολλές ημέρες και έτσι μάθαμε όλα τα κατατόπια και την αρπάξαμε”.

Την ίδια ώρα, μία φωτογραφία του 48χρονου έχει βγει στη δημοσιότητα. Είναι η στιγμή που ο δράστης βρίσκεται σε κατάστημα, για να αγοράσει ρούχα για την 27χρονη φοιτήτρια.

JKL

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αφού οι δράστες είχαν πάρει τα λύτρα, ρώτησαν την κοπέλα αν θέλει να την... κεράσουν γλυκό και τότε ο 48χρονος πήγε σε ζαχαροπλαστείο, αλλά και στο κατάστημα ρούχων στο οποίο καταγάφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Πηγή: newsit.gr