“Έφυγε” από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Ζήσης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χτυπημένος από την επάρατη νόσο

"Έφυγε" από τη ζωή αργά το βράδυ της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Βασίλης Ζήσης. Ρεπόρτερ με πολυετή εμπειρία και  δημιουργός του site antinews.gr ο Βασίλης Ζήσης υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα μεταξύ άλλων από τις εφημερίδες Ελεύθερο Τύπο, Γνώμη, Απογευματινή, Εθνος, τη διεύθυνση Πολιτικού ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το περιοδικό ΤΝΤ σαν εκδότης, και στο αγαπημένο του περιοδικό, Αντί, στο οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο του τεύχος δίπλα στον Χρήστο Παπουτσάκη. Τα δύο τελευταία χρόνια έδωσε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, μία μάχη που τελικά έχασε βυθίζοντας στη θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και τον δημοσιογραφικό κόσμο. 

Συλλυπητήρια από Σ. Βούλτεψη

«Ο ελεύθερος ρεπόρτερ, ο αλύγιστος υπηρέτης της πραγματικά αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, ο ιδρυτής του πρωτοπόρου antinews Βασίλης Ζήσης, έφυγε από κοντά μας, αναφέρει σε συλληπητήρια δήλωσή της η Σ. Βούλτεψη.

«Αφήνει ωστόσο πίσω του, ως ισχυρές παρακαταθήκες, τις μεγάλες του δημοσιογραφικές επιτυχίες, την ισχυρή του πένα, το ήθος και κυρίως την αφοσίωσή του στον στόχο για μια καλύτερη Ελλάδα. Εκφράζω -και εκ μέρους του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που τίμησε με την φιλία του- τη βαθιά θλίψη μου για την απώλειά του και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου στον αγαπημένο γιό του Πάνο και τους δικούς του» καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πηγή: parapolitika.gr

br