Τόλης Σχοινάς: Ποιος ήταν ο αδερφός του Διονύση που έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O Τόλης ήταν μουσικός, συνεργαζόταν με τον αδερφό του, τον βοηθούσε και ήταν ο φύλακας άγγελός του, τόσο στη ζωή, όσο και στα επαγγελματικά του. Μία θλιβερή είδηση που βύθισε στο πένθος όσους γνώριζαν τον 48χρονο, αλλά και τον μικρότερο αδερφό του, Διονύση, ο οποίος όπως είναι λογικό, περνάει πολύ δύσκολες στιγμές.

Όπως βλέπετε, οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες, σαν να είναι δίδυμοι και αυτό ήταν και το μόνιμο αστείο που τους έκαναν όλοι.

tolis2

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν από το «Θριάσιο Νοσοκομείο», στο οποίο μεταφέρθηκε από τον πατέρα του, ο Τόλης είχε οξύ πνευμονικό οίδημα που εξελίχθηκε τάχιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε ύστερα από 90 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά από νεκροψία – νεκροτομή.

Τόσο ο Διονύσης Σχοινάς, όσο και η Καίτη Γαρμπή, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, η αποψινή εμφάνιση του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε, ενώ συγγενείς και φίλοι στέκονται στο πλευρό τους, στη δύσκολη στιγμή που περνάνε.