Αυτοκτόνησε δάσκαλος στην Κομοτηνή


Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο άψυχο σώμα του άνδρα διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακα, κατάγματα κρανίου, ενώ υπέστη κατακερματισμό εγκεφάλου, χαρακτηριστικά της πτώσης από μεγάλο ύψος.

Ήταν 6.30 το πρωί της Τρίτης 28 Οκτωβρίου όταν ο 44χρονος δάσκαλος ντύθηκε για να πάει στο τζαμί για την πρωινή προσευχή. Όμως μία σκέψη, την οποία ούτε οι δικοί του άνθρωποι δε θα μπορέσουν να κατανοήσουν, πιθανόν ποτέ, τον έκανε να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον τέταρτο όροφο στην οδό Λέσβου και να κάνει βουτιά θανάτου.

Η ημέρα εκείνη ήταν αργία και κανείς δε σηκώθηκε για να πάει στη δουλειά, τα παιδιά δεν είχαν σχολείο. Έτσι η οικογένεια του δασκάλου, η σύζυγος και τα δύο του παιδιά, τον ανέμεναν να γυρίσει από το τζαμί. Όμως οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν επέστρεψε. Όπως είναι φυσικό ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Τότε μία γειτόνισσα, όταν διαπίστωσε την ανησυχία της οικογένειάς του, κινήθηκε στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, αφού νωρίς το πρωί άκουσε ένα δυνατό θόρυβο, αλλά τότε δεν έδωσε σημασία, γιατί δε μπορούσε να φανταστεί το κακό που είχε συμβεί.

Εκεί είδε τον γείτονά της,σύμφωνα με το xronos.gr, πεσμένο και αιμόφυρτο. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, αλλά οι διασώστες δε μπορούσαν να κάνουν κάτι, γιατί ο 44χρονος ήταν ήδη νεκρός. Τον ακαριαίο θάνατο, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος κλήθηκε στην οδό Λέσβου στην Κομοτηνή γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης. 

Το ιατρικό παρελθόν του 44χρονου υποδεικνύει έναν άνθρωπο υγιή χωρίς προβλήματα.

Η κηδεία του έγινε χθες με τα ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα γιατί ένας νέος άνθρωπος με δουλειά και οικογένεια να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους τους συγγενείς του.