Ρόδος: Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος νεαρού παιδίατρου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα τραγωδία συγκλονίζει το νησί της Ρόδου από χθες το πρωί (29-10-2014), όταν ο 42χρονος Ροδίτης παιδίατρος Β.Κ. που ζούσε και εργαζόταν σε ένα από τα πιο διακεκριμένα νοσοκομεία του Λονδίνου, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγο αργότερα.

Ο 42χρονος ήταν γιος γνωστού γιατρού του νησιού. Ζούσε κι εργάζονταν στο Λονδίνο ως παιδίατρος, μαζί με τον αδελφό του Σταμάτη ο οποίος είναι επίσης γιατρός και ασκεί το επάγγελμα του καρδιολόγου, σε διακεκριμένο νοσοκομείο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η τοπική ''Ροδιακή'' από το συγγενικό του περιβάλλον, ο άτυχος γιατρός ενώ κινούνταν με τα πόδια στο Λονδίνο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Εκεί οι συνάδελφοί του έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, αφού οι πρώτες ενδείξεις έδειξαν πνευμονική εμβολή.

Το γεγονός βύθισε σε βαθύ πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς και όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, καθώς η οικογένεια είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: rodiaki.gr