Άνδρος: Συγκλονίζει ο θάνατος του άντρα μπροστά στη γυναίκα του (Φωτo)

Ο άτυχος άντρας απομακρύνθηκε λίγο για να πραγματοποιήσει ένα τηλεφώνημα, ενώ η γυναίκα του χάζευε τη θέα από τη βεράντα…

Ήταν Αύγουστος του 2013, όταν ο Μάσιμο Μπαρόν, λογιστής από το Τορίνο της Ιταλίας, με τη σύζυγό του, Μικέλα Βερσίνο, απολάμβαναν ήσυχες καλοκαιρινές στιγμές στο νησί της Άνδρου. Ωστόσο, η χαρά στο πρόσωπο της Βερσίνο έσβησε ξαφνικά, όταν ο 51χρονος σύζυγός της έχασε τη ζωή του, λίγα μέτρα από το δωμάτιο που είχαν κλείσει για λίγες ημέρες ξεκούρασης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής La Stampa, ο 51χρονος απομακρύνθηκε λίγο για να πραγματοποιήσει ένα τηλεφώνημα, ενώ η γυναίκα του χάζευε τη θέα από τη βεράντα του ξενοδοχείου. «Άκουσα κάποιον να φωνάζει το όνομά μου, αλλά νόμιζα ότι επρόκειτο για συνωνυμία. Μετά αναγνώρισα τη φωνή του συζύγου μου, που καλούσε σε βοήθεια» δήλωσε η Βερσίνο στην ιταλική εφημερίδα.

ITALIA

Όπως είπε, έτρεξε προς την κατεύθυνση απ’ όπου άκουγε τη φωνή του 51χρονου και τον είδε πεσμένο στο έδαφος με ένα σοβαρό κάταγμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του. «Είχε ακουμπήσει σε ένα άγαλμα, αλλά μάλλον δεν ήταν κολλημένο στη βάση του και έπεσε.»

Ο Μάσιμο έχασε την ισορροπία του και έπεσε κι αυτός» εξήγησε η γυναίκα και συμπλήρωσε πως ο σύζυγός της έπεσε από ύψος πάνω από 1,5 μέτρο σε ένα επικλινές επίπεδο με μεγάλα σκαλοπάτια προς την πισίνα. Η ώρα ήταν 22:00, όταν ο Μπαρόν τραυματίστηκε, αλλά στο νοσοκομείο της Αθήνας έφτασε έξι ώρες μετά, καθώς, όπως αναφέρει η Βερσίνο, περίμεναν για δύο ώρες το ασθενοφόρο, προκειμένου να τον μεταφέρει στο λιμάνι.

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έχασε πολύ αίμα. Ακόμα και ο γιατρός, ένας ένοικος του ξενοδοχείου που μας βοήθησε και συνόδευσε το σύζυγό μου, άρχισε να ανησυχεί» υποστήριξε η γυναίκα. Όταν τελικά το ζευγάρι έφτασε στο νοσοκομείο, ο 51χρονος είχε δύο καρδιακά επεισόδια, έπειτα έπεσε σε κώμα και εννέα ημέρες μετά, κατέληξε.

Έκτοτε, η σύζυγος περιμένει να δει τις καρτέλες του νοσοκομείου και τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ενώ, όπως τονίζει στην ιταλική εφημερίδα, υπέβαλε καταγγελία στην ελληνική αστυνομία.

Πηγή: La Stampa