ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται τα πρώτα χιόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα, Τρίτη, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο, από αύριο, Τετάρτη, το σκηνικό αναμένεται  αλλάξει, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα χιόνια.

Αναλυτικά, σήμερα στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 6 έως 21 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 24 στη δυτική Ελλάδα, 9 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα βορειοδυτικά από 3 έως 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι αρχικά μεταβλητών διευθύνσεων, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Πηγή: weather.gr