Καιρός: Συνεχίζεται το ανοιξιάτικο σκηνικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, ο καιρός θα παραμείνει καλός στη χώρα μας, αλλά τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν και πάλι ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο νότιοι 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο δυτικοί με την ίδια μικρή ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αναμένονται κατά τόπους νεφώσεις και πολλές ώρες με ήλιο. Το πρωί θα έχουμε κατά τόπους ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 με 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, προβλέπεται καλός καιρός με ομίχλες τις πρωινές ώρες και τη θερμοκρασία το μεσημέρι έως τους 25 με 27βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια, στην ατμόσφαιρα όμως θα υπάρχουν ποσότητες αφρικανικής σκόνης. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη, αναμένονται, λιακάδα και ασθενείς άνεμοι. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 16 μέχρι 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα είναι 23 με 25 βαθμοί.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια ο καιρός θα παραμείνει καλός, αλλά νωρίς το πρωί θα σημειωθούν και πάλι ομίχλες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται, ηλιοφάνεια, αυξημένη υγρασία και ασθενείς άνεμοι. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 27 βαθμούς, όμως το πρωί και το βράδυ θα κάνει ψύχρα.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται, αυξημένη υγρασία και άνεμοι μικρής έντασης. Το πρωί θα έχουμε ψύχρα, αλλά το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: alpha tv