O Δημοσθένης Δόγκας διεκδικεί με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο απέναντι στον κουρασμένο από τις υπερατλαντικές πτήσεις Κωνσταντέλλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θεσμός πολύ ψηλά στις προτεραιότητες, για όλους εκείνους που πιστεύουν, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, πως είναι η εξουσία που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη. Γι’ αυτούς που θέλουν και μπορούν να εργαστούν και να αγωνιστούν ακούραστα για πόλεις πιο ανθρώπινες. Πόλεις με κοινωνικό ,κυρίως, πρόσωπο, με ανάπτυξη που υπηρετεί τα συμφέροντα (και ΜΟΝΟ) των πολιτών και όχι τα δικά τους… Και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να έχεις όραμα. Ιδέες προοδευτικές. Και να πιστεύεις στη λήψη αποφάσεων με δημοκρατία και διαφάνεια. ‘Οχι με μπαμπεσιές και πολιτικές αλητείες.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα 3Β βρίσκεται σε οριακό σημείο. Τα σκάνδαλα και η διαφθορά(;) κινδινεύουν να πλήξουν καίρια τους τοπικούς θεσμούς. Ίσως είναι η μόνη δημοτική αρχή στη χώρα που ελέγχεται ταυτόχρονα για πολλές πειθαρχικές παραβάσεις από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.

Το αποτέλεσμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών λοιπόν, θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους εμάς που ζούμε σ΄ αυτήν την πόλη κσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας εδώ. Θα καθορίσει την πορεία και την προοπτική του τόπου μας . Γι’ αυτό και ο Δημοσθένης Δόγκας είναι έτοιμος να καλέσει τους πολίτες να συστρατευθούν μαζί του, για να γίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση θεσμός που θα αγκαλιάζει τους πολίτες και θα ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Θέτει λοιπόν την υποψηφιότητα του ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019,όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Αιγαίο TV και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σας την παρουσιάσουμε.