Έτοιμα τα Βιαμάξ για το ΟΑΚΑ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν ο τεχνικός έλεγχος, η προληπτική συντήρηση και ο καθαρισμός των δύο ιστορικών λεωφορείων της συλλογής Λαζαρόπουλου, του υπεραστικού Mercedes Benz R495 και του αστικού Mercedes Benz O322 που κατασκευάσθηκαν από τη Βιαμάξ πριν από πέντε δεκαετίες.

Σε λίγες ώρες θα είμαστε παρόντες στο “Auto Battleship Festival” που διοργανώνεται στο ΟΑΚΑ με τη συνεργασία της ΕΟΟΕ. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη διαδρομή από τον Κεραμεικό μέχρι την Καλογρέζα δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας στη σελίδα «Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία» στο Facebook. 

Τα οχήματα θα ξεκινήσουν στις 08:15’ π.μ. για τον προορισμό τους και το στήσιμο στο χώρο.


Μπορείτε βέβαια να μας επισκεφθείτε στο ΟΑΚΑ μετά τις 09.30’ π.μ. για να φωτογραφηθούμε, να μιλήσουμε και να συμμετάσχουμε στη μεγάλη γιορτή της αυτοκίνησης. Θα είμαστε εκεί ως αργά το απόγευμα.

Στο χώρο μπροστά στα λεωφορεία, τρία πανέμορφα μοντέλα θα προσφέρουν αναψυκτικά και μοναδικά λαχταριστά και ολόφρεσκα ντόνατς, που προσφέρουν η ΕΟΟΕ και η “California Donuts”.

Τη δράση υποστηρίζουν η “Spin Communication” και η ΛΑΕΓΕ, ενώ την επικοινωνία έχουν αναλάβει το “Piraeus Press” και το “Bus Oldtimers”.

Σας περιμένουμε όλους!