Θεσσαλονίκη: Ανατροπή δεδομένων – Δεν θάφτηκε ζωντανή η 45χρονη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την 45χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που όπως καταγγέλθηκε θάφτηκε ζωντανή. 

Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της, η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 6.30 χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

Αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο και ύστερα από λίγη ώρα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια. Ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά.

 Συνολικά 4 ιατροδικαστές ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης και την εξέταση του σορού της 45χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η 45χρονη γυναίκα είχε πεθάνει από τις 06:30 το πρωί και επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέθανε από ασφυξία μέσα στον τάφο, ενώ απέκλεισαν κατηγορηματικά το φαινόμενο της νεκρανάστασης. 

Πηγή: Newsbomb.gr