Έλληνας ο άνδρας που τεμάχισαν στο Αιγάλεω

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε Έλληνα και μάλιστα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής στο Αιγάλεω, εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πως ανήκει το διαμελισμένο πτώμα άνδρα και συγκεκριμένα μεσήλικα που βρέθηκε χθες καμένο σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Σαράφη.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπειτα από τα πρώτα συμπεράσματα του ιατροδικαστή, οποίος διαπίστωσε πως τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν σε πρόσφατη εγχείρηση «Μπαι μπας», που είχε υποβληθεί ο άτυχος άνδρας, είναι υλικά που χρησιμοποιούνται ευρέως στα Ελληνικά Νοσοκομεία.

Επιπλέον τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την τεχνητή οδοντοστοιχία που φέρει το θύμα, δείχνουν επίσης Ελληνικό οδοντιατρείο και οδοντοτεχνίτη.

Ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο στην ουσία είναι αυτό που προβληματίζει τους έμπειρους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είναι το γεγονός πως ο δράστης ή οι δράστες έχουν φροντίσει να εξαφανίσουν τα χέρια του θύματος.


Έχουν κόψει δηλαδή τις παλάμες στο ύψος των καρπών και τις έχουν πετάξει σε άλλο σημείο, από εκεί που άφησαν το πτώμα και του έβαλαν φωτιά, ουσιαστικά για να το εξαφανίσουν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν πάντως μέσα στην μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών που είχε τοποθετηθεί το πτώμα, τμήμα από δάχτυλο του θύματος, το οποίο όμως είχε αποκομμένη «ρόγα» ώστε να είναι αδύνατη η λήψη αποτυπωμάτων.
Τα στοιχεία αυτά οδηγούν τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας στο συμπέρασμα, πως ο δράστης της βάναυσης εγκληματικής ενέργειας ίσως να πίστευε πως το θύμα του είναι σεσημασμένος και για το λόγο αυτό φρόντισε να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που θα οδηγούσε στην ταυτότητα του.

Πλέον στην Ασφάλεια έχουν ανοίξει όλους τους φακέλους των εξαφανισμένων προσώπων και κυρίως σεσημασμένων που έχουν να δώσουν καιρό σημεία ζωής.

Παράλληλα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να «έριξε» τους συνεργούς του σε κάποια μοιρασιά και για παραδειγματική τιμωρία να προχώρησαν στην δολοφονία και το τεμαχισμό του.


Πηγή: Newsit.gr