Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για την εκτέλεση άγνωστου άνδρα στο Αιγάλεω

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της εκτέλεσης του άγνωστου άνδρα που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη, οι δολοφόνοι προσπάθησαν να κόψουν τον άνδρα στα δυο. Όταν δεν τα κατάφεραν απόλυτα και αφού του έκοψαν τις ρώγες των δακτύλων για να μην μπορεί να αναγνωριστεί από τα δακτυλικά αποτυπώματα, του έβαλαν και φωτιά να τον κάψουν! Από την φωτιά φαίνεται ότι αποκολλήθηκε το πάνω μέρος του κορμού του άτυχου άνδρα ο οποίος υπολογίζεται ότι είναι περιπου 60 ετών. Επίσης σύμφωνα με τα ευρήματα ο άνδρας είχε κάνει επέμβαση καρδιάς.

Είναι ίσως από τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα των τελευταίων χρόνων και σύμφωνα με την αστυνομία, αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο οι αδίστακτοι δράστες της δολοφονίας μεταχειρίστηκαν το θύμα τους μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει!


Το χρονικό

Όλα δείχνουν μαφιόζικη εκτέλεση. Ήταν περίπου 2.30 τα ξημερώματα όταν κάτοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική για να σβήσει φωτια που είχε εκδηλωθεί σε κάδο απορριμάτων.

Αφού έσβησαν την φωτιά, οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα! Ένας άνδρας κομμένος στα δυο σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Οι δολοφόνοι του, τον είχαν κόψει στη μέση και μάλιστα του είχαν κόψει και τα ακροδάκτυλα για να μην μπορεί να αναγνωριστεί. Μετά του έβαλαν φωτιά!

Εικάζεται ότι τον δολοφόνησαν σε άλλη σημείο από εκεί που βρέθηκε το πτώμα, γιατί γύρω από τον κάδο ήταν εμφανή τα ίχνη αίματος. 

Οι κάτοικοι στην συμβολή των οδών Μούνδρου και Κ. Σαράφη δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.



Πηγή: Newsit.gr

Ρεπορτάζ:  ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ


Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Βρέθηκε καμένο πτώμα σε κάδο στο Αιγάλεω