Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυσάρεστα νέα για τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιόJohn Stamos, ο οποιός πριν από λίγες ώρες, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογραριασμού στο Instagram πως “έχασε” την πολυαγαπημένη του μητέρα,Loretta Phillips Stamos.

Ο ηθοποιός αναρτώντας μία φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία απεικονίζεται μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του, σχολίασε χαρακτηριστικά για την απώλεια της 75χρονης: «Η αγάπη της ζωής μου πέθανε χθες στο σπίτι της, περιβαλλόμενη από τα παιδιά και τα εγγόνια της. Η μητέρα μου είχε αρκετή αγάπη για να τροφοδοτήσει μια μικρή χώρα. Ήταν πραγματικά μοναδική και θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων εκείνων που την ήξεραν. Πριν από λίγες εβδομάδες, τη ρώτησα αν θυμάται κάποιο ασήμαντο συμβάν, και μου που απάντησε απλά, “Θυμάμαι μόνο την αγάπη”».

Ο 51χρονος ​​ζήτησε από όσους επιθυμούν να συμπαρασταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να υποστηρίξουν το Ίδρυμα Καρκίνου Vanguard, (το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε από τη μητέρα του και περιγράφεται στην ιστοσελίδα της, ως μια μη-κερδοσκοπική, εθελοντική οργάνωση υποστηρίζοντας την ανάγκη για πιο εξατομικευμένη και έξυπνη φροντίδα για τον καρκίνο).

Πηγή:instyle.gr