ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοκτόνησε στην Τουρκία 27χρονος Έλληνας – Πήδηξε από γέφυρα


Ο 27χρονος Θόδωρος Μαστικόπουλος, Τούρκος πολίτης με ελληνική καταγωγή, είχε χαθεί στις 25 Αυγούστου και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν μέσω εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη όμως έσβησε και η τελευταία ελπίδα… Η τοπική αστυνομία, έδειξε ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στη περιοχή του Βοσπόρου, στους γονείς του, στο οποίο φαίνεται ο γιος τους να πηδάει από την ομώνυμη γέφυρα.

Ο πατέρας του με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι ο γιος του έζησε με «πληρότητα» για 27 χρόνια αλλά δεν γνωρίζει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Το τελευταίο του «τιτίβισμα»

Ο Θόδωρος Μαστικόπουλος είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης την νύχτα της 25ης Αυγούστου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Την ίδια μέρα ο 27χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Το να πετάει κανείς θα πρέπει να είναι όμορφο».

Χαμός στο twitter

Οι φίλοι και οι συγγενείς του άτυχου νέου είχαν ξεκινήσει στο twitter εκστρατεία για την ανεύρεσή του με το hashtag #TeodorosMastikopolo. Μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης το twitter «πλημμύρισε» με μηνύματα συλλυπητηρίων προς τους δικούς του ανθρώπους.

Πηγή: Newsbomb.gr