Ήπειρος: Αυτό είναι το πιο σοκαριστικό δυστύχημα – Πυροσβέστες έψαχναν το διαμελισμένο πόδι ποδηλάτη (Φωτό)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο θάνατος του 23χρονου ποδηλάτη ήταν ακαριαίος και οι σκηνές που ακολούθησαν, δύσκολα θα ξεχαστούν από τους αυτόπτες μάρτυρες...

Τον ακαριαίο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, διαδέχθηκε η μακάβρια επιχείρηση της ανεύρεσης μέλους του άτυχου Γερμανού ποδηλάτη, που χτυπήθηκε από Ι.Χ. λίγο μετά τις 14:00 την Τρίτη. Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στην Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στη γέφυρα της Δέσπως όταν Ι.Χ. παρέσυρε τον 23χρονο ποδηλάτη 


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος νέος εκτινάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά και έπεσε στην άσφαλτο. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος και όσοι διερχόμενοι βρέθηκαν στο σημείο αντίκρισαν σοκαριστικές εικόνες. Ο 72χρονος οδηγός του Ι.Χ. σε κατάσταση σοκ, και ο ποδηλάτης διαμελισμένος νεκρός στην άσφαλτο.




Το δύσκολο έργο της αναζήτησης του κάτω άκρου του 23χρονου, που έχασε κατά την σύγκρουση, ανέλαβε να φέρει σε πέρας η πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας, που έφτασε στο τόπο του συμβάντος, με δύναμη πέντε πυροσβεστών και επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Πρέβεζας Θεόδωρο Βαρδή.


Μετά από δύο ώρες συνεχούς προσπάθειας και αναζήτησης ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, βάτα και πουρνάρια, βρέθηκε το άκρο από τους πυροσβέστες, κάτω από την γέφυρα, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του ατυχήματος, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. 




Πηγή: pamepreveza.gr