Ζάκυνθος: Αυτή είναι η γυναίκα που έσφαξε τον σύντροφό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 42χρονη που φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τον 30χρονο σύντροφό της, χθες στο Καλαμάκι Ζακύνθου, ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, την πράξη της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η δράστης ισχυριζόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ ότι βρήκε τον άτυχο Κενυάτη δολοφονημένο, αλλά ύστερα από ώρες κατάθεσης ομολόγησε την πράξη της.

Επίσης, αργά χθες το απόγευμα, έπειτα από έρευνα των αρχών στο κατάστημα που διατηρούσε η 42χρονη με το θύμα, βρέθηκε το μαχαίρι του φόνου.

Η 42χρονη θα οδηγηθεί σε λίγες ώρες στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10-09-2014). Όπως είπε αργότερα η δολοφόνος στους αστυνομικούς, συνεχίστηκε και όταν έφυγαν από το κατάστημα οι υπάλληλοι και οι πελάτες.

Οι ώρες περνούσαν αλλά τα πνεύματα δεν έλεγαν να ηρεμήσουν. Κάποια στιγμή η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε έβαλε φωτιά στο μαγαζί για να το κάψει και ο Κενυατικής καταγωγής σύντροφός της, προσπάθησε να την συγκρατήσει. Τότε εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι από τη μπάρα και το ''κάρφωσε'' στο σώμα του 36χρονου. Ο θάνατος του άντρα ήταν ακαριαίος και οι αστυνομικοί αργότερα τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η δολοφόνος όμως δεν σταμάτησε εκεί. Για να αποφύγει τη σύλληψη έσβησε τη φωτιά, βγήκε έξω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Σε όσους πλησίασαν για να την ρωτήσουν, έλεγε πως είχε φύγει από το μαγαζί και όταν επέστρεψε βρήκε τον αγαπημένο της νεκρό.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: 42χρονη μαχαίρωσε τον Κενυάτη σύντροφό της