Τραγωδία στην άσφαλτο με μία νεκρή και 4 τραυματίες – Η σύγκρουση που έβαψε την άσφαλτο με αίμα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νεκρή γυναίκα, δύο σοβαρά τραυματισμένοι και άλλοι δύο ελαφρά, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στο δρόμο Λάρισας - Καρδίτσας στη διασταύρωση του Κραννώνα.

Λίγο μετά τις 21.00 χθες βράδυ και κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, αφού το ένα αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Καρδίτσα και το δεύτερο διέσχιζε τη διασταύρωση με κατεύθυνση προς τη Μάνδρα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 57χρονης Π.Μ. από τις Νέες Καρυές, μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε Λαρισαίοι. Σοβαρά τραυματίστηκαν δυο ακόμη επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο των Λαρισαίων, ένας 62χρονος και μια 60χρονη, ελαφρότερα τραυματίσθηκαν άλλοι δυο επιβαίνοντες ενώ και οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η σφοδρότητα με την οποία συγκρούσθηκαν τα δύο επιβατικά αυτοκίνητα ήταν τέτοια, που το ένα από αυτά, έριξε στο οδόστρωμα, κολόνα φωτισμού της διασταύρωσης.

Στον τόπο του δυστυχήματος, για τη μεταφορά των τραυματιών βρέθηκαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Λάρισας όπως και πυροσβέστες με δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.


Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία