Συνελήφθη ο φόβος και ο τρόμος του Ασπροπύργου – Τα έργα και οι ημέρες του πληρωμένου δολοφόνου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας πραγματικά αδίστακτος κακοποιός. Ένας άνθρωπος που μέχρι την ημέρα που συνελήφθη είχε στο ενεργητικό του μαζί με την συμμορία του δυο δολοφονίες και δυο απόπειρες δολοφονίας, 10 ληστείες αλλά και μια απαγωγή.

Ο 47χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν συνελήφθη από ειδική ομάδα που συστάθηκε για τον λόγο αυτό, στις 3 Σεπτεμβρίου στο Μενίδι.

Ο ομογενής, είναι η κορυφή του παγόβουνου για τους αστυνομικούς. Κι αυτό γιατί από τον Ιούλιο του 2012 μαζί με άλλους κακοποιούς είχαν συστήσει μια αδίστακτη εγκληματική οργάνωση, η οποία είχε συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας. Σκότωναν, έκλεβαν, απειλούσαν και μάλιστα για να μην αφήνουν ίχνη είχαν προηγουμένως κλέψει μηχανάκια τα οποία χρησιμοποιούσε σε κάθε παρανομία τους.


Εκτέλεση στον Ασπρόπυργο


Ήταν απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου του 2013 όταν ο 47χρονος μαζί με έναν συνεργό του, φορώντας κράνη και οπλισμένοι σαν αστακοί, μπήκαν σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο. Εφτασαν εκεί με μια μηχανή που είχαν κλέψει από το Νέο Φάληρο λίγους μήνες νωρίτερα. Εκεί μπήκαν σε ένα παράπηγμα και απειλώντας τους δυο άντρες που ήταν μέσα ότι θα τους σκοτώσουν πήραν από τον έναν 600 ευρώ και απήγαγαν τον δεύτερο!
Όταν ο 41χρονος που είχε μεινει πίσω πήρε μία καραμπίνα και προσπάθησε να τους ακολουθήσει τον πυροβόλησαν, και τον σκότωσαν! Για να ξεφύγουν πήραν το αυτοκίνητο του απαχθέντος. Μάλιστα τον ανάγκασαν να οδηγήσει το αυτοκίνητο και μετά από 1,5 χιλιόμετρο σε σημείο που τους περίμεναν συνεργοί τους, μπήκαν σε άλλο αυτοκίνητο και τον άφησαν ελεύθερο.


Εκτέλεση στην Αλεξανδρούπολη


Πάλι δυο ήταν οι δράστες της εκτέλεσης 63χρονου στην Αλεξανδρούπολη. Ηταν πρωί της 28ης Απριλίου του 2014 όταν ο 47χρονος και ένας συνεργός του πάλι με μηχανή και φορώντας κράνη είχαν στήσει καρτέρι σε 63χρονο. Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του και ενώ το θύμα ήταν στο αυτοκίνητό του τον σταμάτησαν. Ο 63χρονος προσπάθησε να αμυνθεί και τότε ενώ ο ένας έπαιρνε μέσα από το αυτοκίνητο χαρτοφύλακα με χρήματα, ο άλλος τον πυροβολούσε και τον σκότωνε.

Αιματηρές ληστείες στον Ασπρόπυργο


Το μεσημέρι της 30ης Ιουλίου, ο 47χρονος μαζί με έναν συνεργό μπήκαν στις εγκαταστάσεις εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων (SCRAP), στον Ασπρόπυργο.
Οι δύο άνδρες πάλι φορώντας κράνη απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια και πήραν 1.500 ευρώ. Φεύγοντας με την λεία τους οι δυο κακοποιοί πυροβόλησαν στο πόδι έναν εργαζόμενο στην εταιρεία.


{YouTube}CMsxIxdg94c{/YouTube}


Στις αρχές Αυγούστου, μπήκαν το πρωί σε σπίτι πάλι στον Ασπρόπυργο και όταν ο ένοικος τους κατάλαβε προσπάθησε με τον γιο του να τους σταματήσει. 
Πιο αναλυτικά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είδε τον έναν ο οποίο φορούσε κουκούλα και κρατούσε πολεμικό όπλο. Φώναξε τον γιο του και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Όταν εκείνος βγήκε τρέχοντας για να μπει σε αυτοκίνητο που τον περίμεναν οι συνεργοί του τον ακολούθησαν και τότε οι συνεργοί του κακοποιού πυροβόλησαν τον πατέρα στα πόδια και τον τραυμάτισαν!

Και η λίστα είναι ατελείωτη: Έκαναν ένοπλες ληστείες:

Σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Ασπρόπυργο την 12-11-2013.
Σε κατάστημα «MINI MARKET» στον Ασπρόπυργο, την 16-11-2013
Σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Ασπρόπυργο, την 16-11-2013.
Σε περίπτερο στον Ασπρόπυργο, την 1-12-2013.
Σε παντοπωλείο στον Ασπρόπυργο, την 2-12-2013.
Σε κατάστημα «SUPER MARKET» στον Ασπρόπυργο, την 12-6-2014.
Σε κατάστημα «MINI MARKET» στον Ασπρόπυργο, την 16-6-2014.
Σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Ασπρόπυργο, την 30-6-2014.
Σε κατάστημα «MINI MARKET» στον Ασπρόπυργο, την 11-7-2014.
Σε εταιρεία στο Μενίδι, την 15-7-2014.

Το συνολικό ποσό από τις ληστείες, εκτιμάται ότι περνάει τα 14.000 ευρώ.


Πηγή: Newsit.gr{YouTube}{/YouTube}